Kasvohoidot

Olemme valinneet kasvojen ja vartalon ihonhoitosarjaksemme Pevonia Botanican.

Pevonia on palkittu SPA-sarja, joka on käytössä ympäri maailmaa hoitoloissa sekä spa- ja kylpyläkonsepteissa. Tuotteet hemmottelevat kaikkia aisteja samalla, kun ne hoitavat tehokkaasti ihoa. Tuotteissa käytetyt eteeriset öljyt sekä kasviuutteet luovat miellyttäviä, mietoja tuoksuelämyksiä. Pevonian oma Go Green- ohjelma takaa tuotteissa luonnon puhtaimmat raaka-aineet eikä tuotteita ole testattu eläimillä. Pakkaukset on valmistettu kierrätetyistä ja biohajoavista materiaaleista, jotka eivat kuormita luontoa. Uusimmalla teknologialla ja innovatiivisilla valmistusmenetelmillä toteutetuilla tuotteilla voimme tarjota asiakkaillemme ainutlaatuisia ja tuloksellisia hoitoja.

Pevonian laajalla ja monipuolisella tuotevalikoimalla voimme luoda ylellisiä ja yksilöityjä SPA-elämyksiä ja hoitokokonaisuuksia asiakkaan iästä tai sukupuolesta riippumatta.

Tervetuloa nauttimaan hoidoista!                                               

Pevonia kasvohoito                          SkinFit kasvohoito miehelle    

Pevonia peruskasvohoidot:

 

   
Kauneustauko n.35min 35 €  

Hoito sisältää kuorinnan sekä ihotyypin mukaisen naamion ja hoitovoiteen. Sopii hyvin ensimmäiseksi kasvohoidoksi tai osaksi kotihoitoa.  

 
SPA-teen - Nuoren ihonpuhdistus n.90min 50 €  

Alkupuhdistuksen ja kuorinnan jälkeen epäpuhtaudet poistetaan mekaanisesti. Hoito päätetään ihotyypin mukaisella naamiolla ja hoitovoiteella nuoren ihon tarpeet huomioiden.

   
Rakkaudesta mustapäihin - Aikuisen ihonpuhdistus n.90min 55 €  

Alkupuhdistuksen ja kuorinnan jälkeen epäpuhtaudet poistetaan mekaanisesti. Hoito päätetään ihotyypin mukaisella naamiolla ja hoitovoiteella aikuisen ihon tarpeet huomioiden.

 
Klassikko kasvohoito n.105 min 75 €  

Hoito aloitetaan jalkojen kylvetyksellä. Hoitoon kuuluu kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus sekä naamion ja hoitovoiteen. Hoidon kruunaa rentouttava kasvo-decoltee hieronta. Tuotteet valikoidaan ihon tarpeiden mukaisesti. Hoitoon voidaan halutessa sisällyttää myös kulmien siistiminen sekä kevyt ehostus hoidon jälkeen. Hoito sopii hyvin ensimmäiseksi Pevonia kasvohoidoksi tai ylläpitävään hoitoon.

 

   

 

Pevonia erikoiskasvohoidot:

 

   

Timanttihionta – kirkastava kasvohoito n. 90 min

75 €  

Tehokas erikoishoito kasvoille, joka perustuu ihoa hellävaraisesti, mutta tehokkaasti kuoriviin
hoitopäihin ja alipaineimuun. Timanttihionta kirkastaa ja puhdistaa ihoa, auttaa ihon
pigmenttimuutoksiin sekä pinnallisiin ryppyihin ja aknearpiin. Hoitoon voidaan yhdistää
mekaaninen ihonpuhdistus.
Tämä timanttinen hoito on miellyttävän tuntuinen ja räätälöidään asiakkaan ihotyypin ja tarpeen
mukaan. Hoidon kruunaa kasvo- ja decolteehieronta.

 

   

Ultraäänihoito- puhdistava kasvohoito n. 90 min

75 €  

Syväpuhdistava kasvohoito epäpuhtaalle iholle. Tehokkaalla ultraäänikuorinnalla ihosta pystytään
nostamaan pinnalle talia, kuollutta ihosolukkoa sekä mustapäitä. Kuorinnan jälkeen ihoon
imeytetään ihon tarpeen mukaan valittu ampulli, joka kuorinnan ansiosta pääsee imeytymään
syvälle ihoon. Hoidon jälkeen iho on erittäin puhdas ja kosteutettu.
Ultraäänihoitoon voidaan yhdistää tarvittaessa mekaaninen puhdistus ja hieronta.

 

   
SkinFit-kasvohoito miehelle n.120 min 80 €  

Kiinteyttävä ja kosteuttava erikoiskasvohoito miehen iholle. Hoito aloitetaan jalkojen kylvetyksellä. Hoitoon voidaan halutessa sisällyttää mekaaninen ihonpuhdistus sekä kulmien siistiminen. Hoidon kruunaa rentouttava kasvo-decoltee hieronta.

   
Kosteuttava kasvohoito n. 120 min 115€  

Ihoa tehokkaasti elvyttävä ja kimmoisuutta palauttava aromaattinen erikoiskasvohoito kosteusköyhälle iholle. Hoito aloitetaan jalkojen kylvetyksellä. Ylellinen kasvo-decoltee hieronta A-vitamiinilla ja mandariinin eteerisellä öljyllä ravitsee ihoa ja kirkastaa sitä. Ihoa soluhapettumiselta suojaava erikoisnaamio elvyttää ihoa tehden ihosta nuorekkaamman ja kimmoisamman. Hoitoon voidaan halutessa sisällyttää mekaaninen ihonpuhdistus, kulmien siistiminen sekä kevyt ehostus hoidon jälkeen.

   
Kirkastava kasvohoito   n.120 min 115€  

Ihon valovanhenemista korjaava erikoiskasvohoito samealle ja elottomalle iholle. Hoitotuotteet sisältävät runsaasti tehokasta, kuljettimiin pakattua C-vitamiinia, joka suojaa ihoa auringolta, kirkastaa ihoa ja tasoittaa ihon väriä sekä stimuloi ihon kollageenin tuotantoa. Hoito aloitetaan jalkojen kylvetyksellä. Hoitoon voidaan halutessa sisällyttää mekaaninen ihonpuhdistus, kulmien siistiminen sekä kevyt ehostus hoidon jälkeen.

 
RS2 - couperosa-ihon kasvohoito n.120min 115€  

Couperoottisen ja herkästi punoittavan ihon erikoiskasvohoito. Hoidossa käytetyt tuotteet on kehitetty vähentämään ihon kuumotusta ja vahvistamaan ihoa. Tuotteet vahvistavat ihon kapillaareja ja laskevat ihon punoitusta sekä vahvistavat ihon rakennetta.  Hoito aloitetaan jalkojen kylvetyksellä. Hoitoon voidaan halutessa sisällyttää mekaaninen ihonpuhdistus, kulmien siistiminen sekä kevyt ehostus hoidon jälkeen.

   
Power repair -aikuisen ihon kasvohoito n.120min 115€  

Ihon ikääntymisen merkkejä hoitava kasvohoito +30 iholle. Tuotteet sisältävät merestä saatavaa kollageenia ja elastiinia sekä lohen mädistä valmistettua d.n.a-aktiiviainetta. Kollageeni kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja vahvistaa sen rakennetta ja vastustuskykyä, elastiini kiinteyttää ihoa ja d.n.a. supistaa ihohuokosia tehden siten ihosta kiinteämmän ja tasaisemman. Hoito aloitetaan jalkojen kylvetyksellä. Hoitoon voidaan halutessa sisällyttää mekaaninen ihonpuhdistus, kulmien siistiminen sekä kevyt ehostus hoidon jälkeen.

   
Lumafirm -ikääntyvän ihon kasvohoito n.120min 120€  

Kiinteyttävä ja ihon pintaa sekä väria tasoittava kasvohoito +50 iholle. Tuotteet sisältävät ihoa kiinteyttävää durraa, diasetyyliboldiinia, joka kirkastaa ihoa sekä sekä ihoa soluhapettumiselta suojaavaa kombutsaa. Hoitoa suositellaan erityisesti ikääntyvän ihon hoitoon sekä ihon valovaurioiden hoitoon. Hoito aloitetaan jalkojen kylvetyksellä. Hoitoon voidaan halutessa sisällyttää mekaaninen ihonpuhdistus, kulmien siistiminen sekä kevyt ehostus hoidon jälkeen.