Dermatude metaterapia

Dermatude metaterapia on tehokas hoitomuoto, jonka on todettu kliinisissä tutkimuksissa auttavan ihon uudistamiseen, taistelemaan ikääntymisen merkkejä vastaan sekä kosteuttamaan ja tasapainottamaan ihoa tehokkaasti.

Dermatude-metaterapiahoidossa tehdään hyvin pieniä, silmin näkymättömiä mikrokokoisia kanavia Meta-Ject FX-100-laitteella. Näiden hyvin pienien, silmin näkymättömien mikrokanavien vuoksi ihon luonnollinen korjausmekanismi käynnistyy ja se stimuloi ihon luonnollista kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Hoidossa ihoon syötetään myös aktiiviaineita hoitoseosten muodossa, joilla voidaan tehdä tarkkoja, eri tarkoituksiin kohdistettuja hoitoja ihotyypin ja iho-ongelmien mukaan. Tuloksena iho uudistuu sisältä ulospäin ihokudoksen uudistuessa.

Hoidon myötä ihon rakenne paranee, ihohuokoset pienenevät, ihon kiinteys ja kimmoisuus paranee ja iho saa nuorekkaamman ilmeen

Hoito on turvallinen, kivuton ja 100% luonnollinen hoitomuoto.

Dermatude hoito sisältää alkupuhdistuksen, entsymaattisen kuorinnan, metaterapia laitehoidon, naamion ja hoitovoiteen.


  • Dermatude metaterapia kavoille - 175€

  • Dermatude metaterapia kasvoille ja kaulalle - 195€

  • Dermatude metaterapia kasvoille, kaulalle ja dekolteelle - 230€

Kotihoito-ohjeet Dermatude-hoidon jälkeen:

Hoidon jälkeen iholla saattaa näkyä jonkin verran punoitusta, mutta se häviää muutaman tunnin aikana. Voit palata arkiaskareisiisi välittömästi hoidon jälkeen ja käyttää meikkiä seuraavana päivänä. Hoidon jälkeen suositellaan vältettävän hikoilua ja saunomista saman vuorokauden aikana.