Olemme valinneet kasvojen ja vartalon ihonhoitosarjaksemme Pevonia Botanican.

Pevonia on palkittu SPA-sarja, joka on käytössä ympäri maailmaa hoitoloissa sekä spa- ja kylpyläkonsepteissa. Tuotteet hemmottelevat kaikkia aisteja samalla, kun ne hoitavat tehokkaasti ihoa. Tuotteissa käytetyt eteeriset öljyt sekä kasviuutteet luovat miellyttäviä, mietoja tuoksuelämyksiä. Pevonian oma Go Green- ohjelma takaa tuotteissa luonnon puhtaimmat raaka-aineet eikä tuotteita ole testattu eläimillä. Pakkaukset on valmistettu kierrätetyistä ja biohajoavista materiaaleista, jotka eivat kuormita luontoa. Uusimmalla teknologialla ja innovatiivisilla valmistusmenetelmillä toteutetuilla tuotteilla voimme tarjota asiakkaillemme ainutlaatuisia ja tuloksellisia hoitoja.

Pevonian laajalla ja monipuolisella tuotevalikoimalla voimme luoda ylellisiä ja yksilöityjä SPA-elämyksiä ja hoitokokonaisuuksia asiakkaan iästä tai sukupuolesta riippumatta.

Meiltä löydät laadukkaat ihonhoitotuotteet myös kotihoitoon. Avaa Pevonian kotihoitohinnasto tästä.

Lisätietoa tuotteista saat henkilökunnaltamme tai Pevonia Botanican kotisivuilta.

Tervetuloa nauttimaan hoidoista!Pevonia peruskasvohoidot


 • Kauneustauko (n. 35min) 35€
  • Hoito sisältää kuorinnan sekä ihotyypin mukaisen naamion ja hoitovoiteen. Sopii hyvin ensimmäiseksi kasvohoidoksi tai osaksi kotihoitoa.

 • SPA-teen - Nuoren ihonpuhdistus alle 18v (n. 75min) 50€
  • Alkupuhdistuksen ja kuorinnan jälkeen epäpuhtaudet poistetaan mekaanisesti. Hoito päätetään ihotyypin mukaisella naamiolla ja hoitovoiteella nuoren ihon tarpeet huomioiden.

 • Rakkaudesta mustapäihin - Aikuisen ihonpuhdistus (n. 90min) 55€
  • Alkupuhdistuksen ja kuorinnan jälkeen epäpuhtaudet poistetaan mekaanisesti. Hoito päätetään ihotyypin mukaisella naamiolla ja hoitovoiteella aikuisen ihon tarpeet huomioiden.

 • Klassikko kasvohoito (n.105 min) 75€
  • Hoito aloitetaan jalkojen kylvetyksellä. Hoitoon kuuluu kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus sekä naamio ja hoitovoide. Hoidon kruunaa rentouttava kasvo-decoltee hieronta. Tuotteet valikoidaan ihon tarpeiden mukaisesti. Hoitoon voidaan halutessa sisällyttää myös kulmien siistiminen sekä kevyt ehostus hoidon jälkeen. Hoito sopii hyvin ensimmäiseksi Pevonia kasvohoidoksi tai ylläpitävään hoitoon. Klassikko kasvohoito sopii erinomaisesti myös lahjaksi!Pevonia erikoiskasvohoidot


 • Timanttihionta – kirkastava kasvohoito (n. 90 min) 75€
  • Tehokas erikoishoito kasvoille, joka perustuu ihoa hellävaraisesti, mutta tehokkaasti kuoriviin hoitopäihin ja alipaineimuun. Timanttihionta kirkastaa ja puhdistaa ihoa, auttaa ihon pigmenttimuutoksiin sekä pinnallisiin ryppyihin ja aknearpiin. Hoitoon voidaan yhdistää mekaaninen ihonpuhdistus, kulmien siistiminen sekä kevyt ehostus hoidon jälkeen. Tämä timanttinen hoito on miellyttävän tuntuinen ja räätälöidään asiakkaan ihotyypin ja tarpeen mukaan. Hoidon kruunaa kasvo- ja decolteehieronta.

 • Ultraäänihoito- puhdistava kasvohoito (n. 90 min) 75€
  • Syväpuhdistava kasvohoito epäpuhtaalle iholle. Tehokkaalla ultraäänikuorinnalla ihosta pystytään nostamaan pinnalle talia, kuollutta ihosolukkoa sekä mustapäitä. Kuorinnan jälkeen ihoon imeytetään ihon tarpeen mukaan valittu ampulli, joka kuorinnan ansiosta pääsee imeytymään syvälle ihoon. Hoidon jälkeen iho on erittäin puhdas ja kosteutettu. Ultraäänihoitoon voidaan yhdistää tarvittaessa mekaaninen puhdistus, kulmien siistiminen, hieronta sekä kevyt ehostus hoidon jälkeen.

 • Hydra-Glow Peel happokuorinta (n. 90 min) 75€
  • Syväkosteuttava kasvohoito maitohappokuorinnalla, joka vaalentaa ihon sävyä ja häivyttää ikääntymisen merkkejä. Maitohappo kuorii ihon kuollutta pintasolukkoa ja uudistaa ihoa näkyvästi. Hoito päätetään ihotyypin mukaisella naamiolla ja hoitovoiteella. Sopii kaikille ihotyypeille, mutta ei erityisherkälle iholle.

 • SkinFit-kasvohoito miehelle (n.120 min) 80€
  • Kiinteyttävä ja kosteuttava erikoiskasvohoito miehen iholle. Hoito aloitetaan jalkojen kylvetyksellä. Hoitoon voidaan halutessa sisällyttää mekaaninen ihonpuhdistus sekä kulmien siistiminen. Hoidon kruunaa rentouttava kasvo-decoltee hieronta.

 • Kosteuttava kasvohoito (n. 120 min) 115€
  • Ihoa tehokkaasti elvyttävä ja kimmoisuutta palauttava aromaattinen erikoiskasvohoito kosteusköyhälle iholle. Hoito aloitetaan jalkojen kylvetyksellä. Ylellinen kasvo-decoltee hieronta A-vitamiinilla ja mandariinin eteerisellä öljyllä ravitsee ihoa ja kirkastaa sitä. Ihoa soluhapettumiselta suojaava erikoisnaamio elvyttää ihoa tehden ihosta nuorekkaamman ja kimmoisamman. Hoitoon voidaan halutessa sisällyttää mekaaninen ihonpuhdistus, kulmien siistiminen sekä kevyt ehostus hoidon jälkeen.

 • Kirkastava kasvohoito (n.120 min) 115€
  • Ihon valovanhenemista korjaava erikoiskasvohoito samealle ja elottomalle iholle. Hoitotuotteet sisältävät runsaasti tehokasta, kuljettimiin pakattua C-vitamiinia, joka suojaa ihoa auringolta, kirkastaa ihoa ja tasoittaa ihon väriä sekä stimuloi ihon kollageenin tuotantoa. Hoito aloitetaan jalkojen kylvetyksellä. Hoitoon voidaan halutessa sisällyttää mekaaninen ihonpuhdistus, kulmien siistiminen sekä kevyt ehostus hoidon jälkeen.

 • RS2 - couperosa-ihon kasvohoito (n.120min) 115€
  • Couperoottisen ja herkästi punoittavan ihon erikoiskasvohoito. Hoidossa käytetyt tuotteet on kehitetty vähentämään ihon punoitusta ja vahvistamaan ihoa. Tuotteet vahvistavat ihon kapillaareja ja laskevat ihon punoitusta sekä vahvistavat ihon rakennetta. Hoito aloitetaan jalkojen kylvetyksellä. Hoitoon voidaan halutessa sisällyttää mekaaninen ihonpuhdistus, kulmien siistiminen sekä kevyt ehostus hoidon jälkeen.

 • Power repair -aikuisen ihon kasvohoito (n.120min) 115€
  • Ihon ikääntymisen merkkejä hoitava kasvohoito +30 iholle. Tuotteet sisältävät merestä saatavaa kollageenia ja elastiinia sekä lohen mädistä valmistettua d.n.a-aktiiviainetta. Kollageeni kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja vahvistaa sen rakennetta ja vastustuskykyä, elastiini kiinteyttää ihoa ja d.n.a. supistaa ihohuokosia tehden siten ihosta kiinteämmän ja tasaisemman. Hoito aloitetaan jalkojen kylvetyksellä. Hoitoon voidaan halutessa sisällyttää mekaaninen ihonpuhdistus, kulmien siistiminen sekä kevyt ehostus hoidon jälkeen.

 • Lumafirm -ikääntyvän ihon kasvohoito (n.120min) 115€
  • Kiinteyttävä ja ihon pintaa sekä väria tasoittava kasvohoito +50 iholle. Tuotteet sisältävät ihoa kiinteyttävää durraa, diasetyyliboldiinia, joka kirkastaa ihoa sekä sekä ihoa soluhapettumiselta suojaavaa kombutsaa. Hoitoa suositellaan erityisesti ikääntyvän ihon hoitoon sekä ihon valovaurioiden hoitoon. Hoito aloitetaan jalkojen kylvetyksellä. Hoitoon voidaan halutessa sisällyttää mekaaninen ihonpuhdistus, kulmien siistiminen sekä kevyt ehostus hoidon jälkeen.