Microblading on kulmamuotoilua, joka mahdollistaa asiakkaalle luonnolliset ja kauniit kulmat.

Käytämme turvallisia ja puhtaita pigmenttejä, jotka eivät sisällä rautaoksideja, raskasmetalleja tai muita yleisesti allergisoivia ainesosia.

Microblading tehdään ihoon mukailemaan asiakkaan omia karvoja ja kasvusuuntaa. Microblading ei vaikuta oman karvan kasvuun tai sävyyn, ja se voidaan tehdä myös asiakkaalle, jolla ei kasva omia karvoja.

Microblading tekniikalla kulmat pysyvät ihossa ihotyypistä riippuen 1-2 vuotta. Jos tulosta haluaa ylläpitää, vahvistetaan pigmenttiä kulmiin n. 9-13kk välein ensimmisestä hoidosta.

Suunnittelun teemme tarkasti asiakkaan kanssa yhteistyössä mitaten kulmat mm. kasvojen mittasuhteiden mukaan. Mitta ja muoto hyväksytetään aina asiakkaalla ennen varsinaista pigmentin viemistä ihoon. Pigmentin sävy valitaan aina asiakkaalle sopivaksi, ottaen huomioon asiakkaan oman karvan sävyn, ihon sävyn sekä hiusten värin.


  • Microblading - sisältää hoitovoiteen (120min) 199 €

  • Microblading vahvistus (1-3kk) - (75min) 99 €

  • Microblading ylläpito vahvistus (6-18kk) - (90min) 129 €

  • Sekatekniikka microblading + puuteritekniikka - sisältää hoitovoiteen (180min) 269 €

  • Sekatekniikka microblading + puuteritekniikka - vahvistus (1-3kk) - (120min) 129 €

  • Sekatekniikka microblading + puuteritekniikka - ylläpito vahvistus (6-18kk) - (140min) 159 €

Muualla tehtyjen pigmentointien vahvistuksissa, ota ensin yhteys tekijään.

Voit varata aina myös ilmaisen konsultointiajan toimenpiteiden suunnittelulle.


Ennen hoitoa on hyvä huomioida seuraavat asiat:


– KAIKKIEN PIGMENTOINTIEN IKÄRAJA ON 18-VUOTTA!

– Valmistaudu pieneen punoitukseen kulmien alueella, punoituksen voimakkuus on kuitenkin yksilöllistä.

– Ihon ärsytys yleisesti on vähäistä.

– Huomioi käyttämäsi lääkitykset, allergiat, sairaudet ennen hoitoon tulemista ja mikäli olet epävarma sopivuudesta, varmistathan tämän aina lääkäriltäsi.

– Mikäli käytössäsi on esim. verenohennuslääkitys on hyvä konsultoida ensin lääkäriäsi.

– Emme suosittele 48h ennen käsittelyä käytettäväksi aspiriinia tai ibuprofeiinia.

– Esteet pigmentoinneille voivat olla jos sairastat diabetesta tai käytössäsi on verenohennuslääkitys. Nämä asiat tulee varmistaa aina ensin lääkäriltäsi!

– Jos sinulla on käytössäsi roaccutan tai vastaava isotretinoiini -lääkitys, emme tee pigmentointeja arpeutumisvaaran vuoksi. Kuurin loppumisen jälkeen on hyvä odottaa 6kk ennen käsittelyä.

– Raskaus ja imetys voivat hormonaalisista syistä vaikuttaa pigmentin pysyvyyteen. Imettäessä huomioithan puudutteen ollessa tarpeen, on imetystä hyvä välttää n. 4 tunnin ajan toimenpiteestä, jotta puudute haihtuu elimistöstä täysin.

– Käyttämämme puudutteet sisältävät lidocaiinia, huomioithan myös tämän hoitoon tullessasi.


Olethan aina rehellinen hoitoon tullessasi allergioista, lääkityksistä sekä sairauksista.


Hoidon jälkeen on huomioitava n. 10 päivän ajan seuraavia asioita (kotihoito on erittäin tärkeä osa kulmamuotoilua):

– Vältä hikoilua, saunomista, uimista, suoraa auringon paistetta sekä solariumia.

– Vältä kulmien alueella kaikkia muita ihotuotteita, paitsi microblading tekijältä saamaasi hoitovoidetta

– Jo samana päivänä käsitellylle alueelle muodostuu lievää rupea, ja väri näyttää tummalta. Rupea ei saa rapsuttaa, hangata tai nyppiä pois.

– Vältä ennen laittoa ja heti sen jälkeen A-vitamiinia sisältäviä tuotteita, kuten anti-age tuotteita, koska ne voivat vaikuttaa pigmentin pysymiseen iholla.


Noudatathan aina saamiasi kotihoito-ohjeita. Saat kotihoito-ohjeen kirjallisena mukaasi.


Mitä eroa on microbladingillä ja micropigmentoinnilla?

Ero löytyy tekotavasta. Microblading ja micropigentointi ovat molemmat pigmentointitekniikoita, joissa pigmentit viedän ihoon hyvin pinnallisesti ihon verinahkaan. Pigmentit eivät koostumukseltaan juuri poikkea toisistaan. Molemmissa tekniikoissa pigmentit poistuvat ihosta aineenvaihdunnan seurauksena pikkuhiljaa.

Microblading tehdään täysin manuaalisesti, piirtäen suunniteltu kulma karvatekniikalla muotoonsa. Microblading tekniikkaa käytetään vain kulmien alueella. Microbladingissa käytetään teriä, jotka koostuvat useista pienistä neuloista, jotka on asetettu riviin. Tällä tekniikalla on mahdollista piirtää hyvin luonnollisen näköisiä karvoja ihoon.

Micropigmentointi toteutetaan pigmentointilaitteella, joka toimii sähkövirralla. Micropigmentointilaitteella voidaan tehdä vaihtelevampaa jälkeä sekä myös pigmentoida huulet ja silmäluomen alueita. Micropigmentoinnilla saadaan vaaleaa ja pehmeää jälkeä, mutta myös näyttävämpää ja tarkempaan rajattua lopputulosta. Tämä tekniikka on erityisen hyvä vaihtoehto tietyille ihotyypeille, kuten öljyinen/rasvainen iho tai niille joilla on ongelmia microbladingin pysyvyyden kanssa.

Näitä kahta tekniikkaa voidaan myös yhdistää kulmissa sekatekniikaksi. Molemmissa käsittelyissä joudutaan aina tekemään käsittely kahdesti, jotta saadaan pysyvä lopputulos.