Micropigmentointi on päivitetty tekniikka aiemmasta kestopigmentointi tekniikasta. Pigmentoinnit tehdään micropigmentointi laitteella

Pigmentoinnit suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti ja näyttämään mahdollisimman luonnolliselta.

Käyttämämme Amiean (organic line) pigmentit ovat orgaanisia, eivätkä sisällä rautaoksideja, atso värejä, pah-yhdisteitä eivätkä muita yleisesti allergisoivia ainesosia.


Kulmat:


 • Puuterikulmat - sisältää hoitovoiteen - (180min) 229 €
 • Puuterikulmat - vahvistus (1-3kk) - (120min) 119 €
 • Puuterikulmat - ylläpito vahvistus (6-18kk) - (140min) 139 €

 • Sekatekniikka microblading + puuteritekniikka - sisältää hoitovoiteen - (180min) 269 €
 • Sekatekniikka microblading + puuteritekniikka - vahvistus (1-3kk) - (120min) 129 €
 • Sekatekniikka microblading + puuteritekniikka - ylläpito vahvistus (6-18kk) - (140min) 159 €
 • Huulet:

 • Huulten kevytsävytys 150€
 • Huulten pigmentointi - sisältää hoitovoiteen 229 €
 • Huulten pigmentointi - vahvistus (1-3kk) 119 €
 • Huulten pigmentointi - ylläpito vahvistus (6-18kk) 139 €
 • Silmien rajaukset:

 • Tyvirajaus 120min, 199 €
 • Tyvirajaus vahvistus (1-3kk) 75min, 99 €
 • Tyvirajaus ylläpito vahvistus (6-18kk) 120min, 119 €

 • Klassinen rajaus 180min, 229 €
 • Klassinen rajaus vahvistus (1-3kk) 90min, 119 €
 • Klassinen rajaus ylläpito vahvistus (6-8kk) 120min, 139 €

 • Muualla tehtyjen pigmentointien vahvistuksissa, ota ensin yhteys tekijään.

  Voit varata aina myös ilmaisen konsultointiajan toimenpiteiden suunnittelulle.KULMAT; Puuteritekniikalla

Puuteritekniikka on niin sanottu häivytystekniikka, jolla kulmakarvoihin saadaan pehmeä, puuterimainen lopputulos. Tekniikalla on mahdollista tehdä todella vaaleaa ja pehmää jälkeä, mutta myös näyttävämpää ja tarkempaan rajattua lopputulosta. Tekniikka sopii kaikille ihotyypeille hellävaraisuutensa vuoksi, mutta se on erityisen hyvä niille asiakkaille, joilla on rasvoittuva iho ja esimerkiksi ongelmia microbladingin pysyvyyden kanssa.

SILMÄNRAJAUKSET; Tyvirajaus, klassinen rajaus

Silmänrajauspigmentioinnissa pigmentointiväriä voidaan lisätä aivan ripsien tyveen, jolloin ripset näyttävät tuuheammilta ja silmän luonnollinen muoto korostuu. Rajauksen leveys kuitenkin suunnitellaan asiakkaan tyyliin ja silmän muotoon sopivaksi, esimerkiksi klassiseksi rajaukseksi/eyeliner rajaukseksi.

Silmänrajauspigmentoinneissa mahdolliset ripsienpidennykset on poistettava käsittelyjen ajaksi.

HUULTEN KEVYTSÄVYTYS;

Uusi pigmentointimenetelmä, jolla ei tehdä rajausta huulille, vaan koko huuli käsitellään kevyesti. Saat huolitellun näköiset huulet, sipaiset vain huulirasvaa tai huulikiiltoa, muuta et tarvitse. Ei vaadi vahvistuskäyntiä. Pigmentit ovat öljypohjaisia ja samalla hoitavat sekä kosteuttavat huulia. Jos haluat näyttävät huulet, huulien symmetrisyyden korjausta tai pitkäkestoisen tuloksen, käänny silloin huulipigmentoinnin puoleen.

HUULTEN PIGMENTOINTI;

Huulten pigmentointi sopii erinomaisesti huulimeikin vakiokäyttäjille, mutta myös luonnollista lopputulosta haluavalle. Omien huulten symmetriaa voidaan korjata sekä tehdä muodosta hienovaraisesti täyteläisempi. Väri valitaan aina asiakkaan toiveita ja tyyliä vastaavaksi. Värejä on valittavana useita, täysin luonnollisia sävyjä, tai sävyjä jotka poikkeavat oman huulen sävystä ja näin ollen näyttävät meikatummilta.


Ennen hoitoa on hyvä huomioida seuraavat asiat:


– KAIKKIEN PIGMENTOINTIEN IKÄRAJA ON 18-VUOTTA!

– Valmistaudu pieneen punoitukseen kulmien alueella, punoituksen voimakkuus on kuitenkin yksilöllistä.

– Ihon ärsytys yleisesti on vähäistä.

– Huomioi käyttämäsi lääkitykset, allergiat, sairaudet ennen hoitoon tulemista ja mikäli olet epävarma sopivuudesta, varmistathan tämän aina lääkäriltäsi.

– Mikäli käytössäsi on esim. verenohennuslääkitys on hyvä konsultoida ensin lääkäriäsi.

– Emme suosittele 48h ennen käsittelyä käytettäväksi aspiriinia tai ibuprofeiinia.

– Esteet pigmentoinneille voivat olla jos sairastat diabetesta tai käytössäsi on verenohennuslääkitys. Nämä asiat tulee varmistaa aina ensin lääkäriltäsi!

– Jos sinulla on käytössäsi roaccutan tai vastaava isotretinoiini -lääkitys, emme tee pigmentointeja arpeutumisvaaran vuoksi. Kuurin loppumisen jälkeen on hyvä odottaa 6kk ennen käsittelyä.

– Raskaus ja imetys voivat hormonaalisista syistä vaikuttaa pigmentin pysyvyyteen. Imettäessä huomioithan puudutteen ollessa tarpeen, on imetystä hyvä välttää n. 4 tunnin ajan toimenpiteestä, jotta puudute haihtuu elimistöstä täysin.

– Käyttämämme puudutteet sisältävät lidocaiinia, huomioithan myös tämän hoitoon tullessasi.

– Huuliherpes (ei aktiivisena) ei estä huulipigmentoinnin tekoa, mutta huomioithan että estolääkitys pitä aloittaa 2 päivää ennen hoitoon saapumista. Apteekista saatavilla ilman reseptiä esim Aclovir.


Olethan aina rehellinen hoitoon tullessasi allergioista, lääkityksistä sekä sairauksista.


Hoidon jälkeen on huomioitava n. 10 päivän ajan seuraavia asioita (kotihoito on erittäin tärkeää):

– Vältä hikoilua, saunomista, uimista, suoraa auringon paistetta sekä solariumia.

– Vältä käsitellyllä alueella kaikkia muita ihotuotteita, paitsi tekijältä saamaasi hoitovoidetta

– Jo samana päivänä käsitellylle alueelle muodostuu lievää rupea, ja väri näyttää tummalta. Rupea ei saa rapsuttaa, hangata tai nyppiä pois.

– Vältä ennen laittoa ja heti sen jälkeen A-vitamiinia sisältäviä tuotteita, kuten anti-age tuotteita, koska ne voivat vaikuttaa pigmentin pysymiseen iholla.


Noudatathan aina saamiasi kotihoito-ohjeita. Saat kotihoito-ohjeen kirjallisena mukaasi.


Mitä eroa on microbladingillä ja micropigmentoinnilla?

Ero löytyy tekotavasta. Microblading ja micropigentointi ovat molemmat pigmentointitekniikoita, joissa pigmentit viedän ihoon hyvin pinnallisesti ihon verinahkaan. Pigmentit eivät koostumukseltaan juuri poikkea toisistaan. Molemmissa tekniikoissa pigmentit poistuvat ihosta aineenvaihdunnan seurauksena pikkuhiljaa.

Microblading tehdään täysin manuaalisesti, piirtäen suunniteltu kulma karvatekniikalla muotoonsa. Microblading tekniikkaa käytetään vain kulmien alueella. Microbladingissa käytetään teriä, jotka koostuvat useista pienistä neuloista, jotka on asetettu riviin. Tällä tekniikalla on mahdollista piirtää hyvin luonnollisen näköisiä karvoja ihoon.

Micropigmentointi toteutetaan pigmentointilaitteella, joka toimii sähkövirralla. Micropigmentointilaitteella voidaan tehdä vaihtelevampaa jälkeä sekä myös pigmentoida huulet ja silmäluomen alueita. Micropigmentoinnilla saadaan vaaleaa ja pehmeää jälkeä, mutta myös näyttävämpää ja tarkempaan rajattua lopputulosta. Tämä tekniikka on erityisen hyvä vaihtoehto tietyille ihotyypeille, kuten öljyinen/rasvainen iho tai niille joilla on ongelmia microbladingin pysyvyyden kanssa.

Näitä kahta tekniikkaa voidaan myös yhdistää kulmissa sekatekniikaksi. Molemmissa käsittelyissä joudutaan aina tekemään käsittely kahdesti, jotta saadaan pysyvä lopputulos.