PIGMENTOINTIEN POISTO - IQ PIGMENT REMOVER

Iq pigment remover poisto perustuu emäksisyyteen ja koostuu samankaltaisista aineista, joista pigmentitkin. Pigmentin poistoaine viedään ihoon pigmentointilaitteen avulla. Samankaltaisten ominaisuuksien vuoksi IQ pigment removerin metallioksidit houkuttelevat hyvin pigmentin pintaan. Kun IQ pigment remover on kosketutuksissa pigmenttiin, emulsio imeytyy vähitellen niihin ja työntyy ihon pinnalle. IQ Pigment Removalin etuja on sen tehokkuus kaikenlaisille pigmenteille, toimenpiteen hyvä siedettävyys sekä nopeat tulokset ja edullinen hinta.


  • Pigmentointien poisto 60min, (ensimmäinen kerta) 129€

  • Pigmentointien poisto 60min, (seuraavat kerrat) 79€

Poistokäsittelyitä tarvitaan yleensä noin 1-3 kertaa. Kestopigmentointien ja microblading -kulmien poisto on aina prosessi, johon vaikuttavat seuraavat asiat ja hoitokertojen määrä riippuu niistä:

– Ihossa olevan väripigmentin tiheys

– Pigmentointikertojen määrä

– Pigmentin syvyys

– Sillä kuinka vanhat, tai mitä pigmenttiä on käytetty ei ole poiston kannalta merkitystä.


Paranemisaika kasvojen alueella on noin 8 viikkoa, ennenkuin seuraavaa käsittelyä voidaan tehdä. Käsitelty alue punertaa paranemisvaiheen ajan ja rupi iholla pysyy 1-2 viikkoa. Saunomista, uimista, hikoilua, auringon ottoa sekä solariumia tulee välttää tuona aikana.


Noudatathan aina saamiasi kotihoito-ohjeita

Voit varata aina myös ilmaisen konsultointiajan toimenpiteiden suunnittelulle.